Ollie er nu Nordisk Champion og International Champion!


0
Categories : Nyheder

Borderdanica´s Bottle Flip er nu Nordisk og International Champion

Fredag 14. februar 2020, Nordisk udstilling i Bø, Norge.
EX CK 1.BHK Nordic Cert BIR
Blev også til en 4. plads på podiet i gruppen

Tak til Dommer Linda Kjeksrud, Norge for de fine ord.

Kritik:
3 år. Fin str. Tiltalende helhet. Mask. hode og uttrykk. Noe avrundet skalleparti, som ønskes bedre utviklet. Dypt snuteparti. Noe velmarkert stop. En aning runde og lyse øyne. Korr. bitt. Velansatte ører. Ok hals og nakke. Gir noe lavstilit inntrykk. Velutviklet forbryst. Velansatt og velbåren hale. utm. ben.st. Velkroppet. Silkeaktig blank pels, som det ikke skal bli mer av. Bev, seg med flyt og eleganse. Meget velpresentert.

Søndag den 16. februar 2020 var det så den internationale udstilling.
EX CK 1.BHK CACIB BIR

Tak til dommer Joyce Crawford Manton, Irland for de meget fine ord😁
Kritik:
a real border collie, 3 years, masculine, nice eyes, he has good bite, well prop. head with good muzzle, broad skull, good ears used well giving good expression, nice neck into exc shoulders, good toplin and tailset, well angulated behind, lovely coat and condition, he moves very soundly both ways with typical breed movement, lovely temp.

Stort tillykke til Gitte og Ollie med den flotte præstation.